Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck MERCEDES-BENZ R-Klasse

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Mercedes R-Klass bildäck

Det är knappt någon som vet vad som ligger bakom denna produktlinje som vi nu ska analysera. Mercedes produktlinje 251 har funnits till försäljning sedan år 2005 som en R-klass modellprogram. Mercedes R-klass är en stor Limousine med stor kapacitet. Modellen tillverkas i USA och är dessutom 5 meter lång. I R-klassen får det plats sju personer och nästan 2500 liter bagageutrymme. Den omfattande säkerhetsutrustningen är viktig för att uppnå en säkrare körupplevelse från punkt A till punkt B. En annan faktor som garanterar säkerhet är däck med bra mönsterdjup. Du kan hitta olika däckmönster i vår webbutik dackonline.se. Du börjar med att bestämma vilken däckmodell du vill ha och därefter får du se vårt utbud. Vi levererar dina Mercedes R-klass däck till den adress du önskar.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.