Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck MERCEDES-BENZ B-Klasse

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Mercedes B-klass bildäck

Mercedes B-klass har tillverkats sedan 2005 och är en MPV. Den första generationen tillverkades fram till år 2011. År 2008 fick Mercedes B-klass ett ansiktslyft - då uppgraderades fordonet till en mer bekväm och miljövänlig version. Dessutom tillkom även en start/stopp-knapp. När dessa nya förändringar tillkom såldes mer än 700.000 exemplar utav detta fordon. De såldes framförallt mest i Tyskland.
Mercedes B-klass tillverkas i staden Rastatt i Tyskland och finns idag även tillgänglig som en elektrisk bil.  B-klassens nya modell har en bredare och kantigare form samt en markerad bakkjol. Bilens design har inte genomgått många förändringar sedan marknadsintroduceringen, däremot behövs fortfarande fyra nya däck. Dina däck måste ha ett bra mönsterdjup för att uppnå optimal säkerhet. Vi levererar Mercedes B-klass däck kostnadsfritt inom hela Sverige. Du får friheten att själv välja vilken monteringsstation du vill att leveransen skall komma till.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.