ico 08 - 52 50 06 08

Däck för Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Det är möjligt att er bilmodell inte är med i listan. Om ni inte hittar er bilmodell, alternativt upptäcker några fel, är vi tacksamma om ni vill påpeka detta.

Tillverkare: Mercedes-Benz [ändra]
Modellserie:

Matchande däck till din Mercedes-Benz modell:

mer info ...

Däck efter säsng

 Däck för Mercedes-Benz

Mercedes-Benz är en av de mest kända biltillverkarna i världen, därav erbjuder de flesta däcktillverkare lämpliga däck för Mercedes-Benz bilar. Mercedes samarbetar med flera däcktillverkare för standardutrustning i sina modeller. Bilmodeller som SLK eller C-och E-klasserna är ursprungligen försedda med Ecopia-däck som produceras av Bridgestone. Mercedes använder också däck som produceras av Dunlop, Yokohama.

Använda optimala däck garanterar bästa komfort

Mercedes bilar är kända för den höga komfort som de erbjuder. Trots att komforten oftast beror på rätt val av däck. Genom att välja kvalitetsdäck med en låg ljudnivå minskas bullret avsevärt både inom och utanför bilen. Det låga rullmotståndet ger låg bränsleförbrukning och längre livslängd. Genom att använda kvalitets däck för din Mercedes-Benz får du den bästa säkerheten oavsett väg-och väderförhållanden. På grund av en optimal förflyttning av vatten från slitbanan på kvalitetsdäck säkerställer du maximal kontroll även vid vattenplaning.
Oavsett din bilmodell hittar du alltid rätt däck hos oss på dackonline.se.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.02.2020 06:24