Däck för Land Rover

Land Rover

Tillverkare: Land Rover [ändra]
Modellserie:

Matchande däck till din Land Rover modell:

Däck efter säsng

 Land Rover däck – hitta passande däck till Land Rover

Land Rover tillhör den brittiska biltillverkare Jaguar Land Rover som specialiserar på fyrhjulsdrivna fordon. Huvudkontoret för Landrover är beläget i Coventry i England. Namnet Land Rover användes ursprungligen av Rover Company för en viss bilmodell, som heter, helt enkelt Land Rover och som lanserades av Rover år 1948. Under de följande åren utvecklades en marknad som omfattar ett stort urval av fyrhjulsdrivna modeller som till exempel Defender, Discovery, Freelander och Range Rover. Land Rover är den näst äldsta fyrhjulsdrivna bilmärket i världen.

Flaggskeppsfordonet Range Rover är det ultimata lyxiga fordonet och behöver däck som ger extrem komfort i höga hastigheter och även ett däck som håller en låg ljudnivå. Modellen Land Rover Discovery är ett fordon för både körning on- och offroad. Däck för denna bil behöver framför allt leverera i prestanda och dragkraft.

Hos Däckonline kan hjälpa vi dig att köpa däck till Land Rover. Du behöver bara fylla i information ovan om din bil och snart kan du se rekommenderade däck för Land Rover modeller och beställa enkelt och smidigt på några klick. Vårt stora sortiment online har däck som passar Land Rover och vad du tycker är viktigt. Med snabba leveranser och exceptionell service får du snart dina Land Rover däck direkt hem beställda från däckonline.se.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 06.07.2020 06:25