Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Expertråd om LANCIA

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Lancia däck - hitta passande däck till Lancia

Lancia grundades den 29 november år 1906 i Turin av Vincenzo Lancia och hans vän Claudio Fogolin, som båda två var racerförare. Den första Lancia bilen, den så kallade "tipo 51" eller 12 HP (senare kallad Alfa) tillverkades år 1907 och började produceras från och med 1908. År 1915 kom Jota, Lancias första lastbil. Efter följde en serie av Jota lastbilar. Vincenzo dog av en hjärtattack under 1937 och hans fru Adele Miglietti Lancia och hans son Gianni Lancia tog över firman. De övertalade Vittorio Jano att gå med Lancia som ingenjör. Jano hade redan gjort sig ett namn genom att konstruera bland annat Alfa Romeo, en av de mest framgångsrika bilarna i sin tid. Lancia är känt för många bil-innovationer. Dessa inkluderar 1913 Theta, som var den första produktionsbilen i Europa för att presentera ett komplett elsystem som standardutrustning.

Att hitta ersättningsdäck för Lancia bilar är inte svårt, men utgör bara en del av ekvationen. Att få rätt Lancia däck till bilar, skåpbilar, lastbilar, stadsjeepar innebär att ta vissa val som beror på förarens preferenser och körvanor. Olika modeller kräver olika Lancia bildäck och vi hjälper dig att snabbt och enkelt hitta vad som passar dig och din bil bäst.

Däckonline kan hjälpa dig att hitta och köpa däck till Lancia. Du behöver bara fylla i information ovan om din bil och snart kan du se rekommenderade däck för Jeep. Vårt sortiment online erbjuder många olika Lancia däck. Med snabba leveranser och exceptionell service får du smidigt dina däck till Lancia direkt hem från däckonline.se.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.