ico 08 - 52 50 06 08

Däck för KIA Sorento

KIA

Det är möjligt att er bilmodell inte är med i listan. Om ni inte hittar er bilmodell, alternativt upptäcker några fel, är vi tacksamma om ni vill påpeka detta.

Tillverkare: KIA [ändra]
Modellserie: Sorento [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 Kia Sorento bildäck

Kia Sorento är en SUV modell som marknadsintroducerades år 2002. Den första generationen fanns tillgänglig under år 2009. Modellen utvecklades för den europeiska marknaden och uppnådde en marknadsandel på 4 procent år 2004. Den stora efterfrågan har gjort att leveranstiderna för Kia Sorento har ökat. Versionen med 2.5 liters dieselmotor med 140 hk var en försäljningssuccé för Kia företaget. Det fanns även en version med bensinmotor med 250 hk. Alla modeller var utrustade med fyrhjulsdrift, femväxlad manuell växellåda och femväxlad automatlåda som urval.

Kia Sorento fick 4 stjärnor i Euro NCAP-krocktest programmet – fotgängarskyddet lyste med sin frånvaro. Men däremot hade bilen bra sidokrockkuddesystem för bilpassagerare. Den andra generationen fick bättre värdering året efter.
Detta fordons säkerhetsutrustning är inte bara sidokrockkuddarna – även Kia Sorento däcken är väldigt viktiga. Genom att regelbundet kontrollera dina däck kan du undvika olyckor och uppnå en säkrare körupplevelse från punkt A till punkt B. Använd webbsidan dackonline.se om du söker efter sommardäck, vinterdäck eller däck för alla olika väderförhållanden för Kia Sorento. Där kan du hitta alla tillgängliga Kia Sorento däck med information om vilken årsmodell de är godkända för. Vid beställning av två eller flera däck sparar du dessutom på transportkostnaden.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.01.2020 04:26