ico 08 - 52 50 06 08

Däck för KIA Carnival

KIA

Det är möjligt att er bilmodell inte är med i listan. Om ni inte hittar er bilmodell, alternativt upptäcker några fel, är vi tacksamma om ni vill påpeka detta.

Tillverkare: KIA [ändra]
Modellserie: Carnival [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 Kia Carnival bildäck

Kia Carnival marknadsintroducerades år 1998. Fordonet fanns till försäljning i Europa ett år efter att den introducerats på marknaden. Fordonet tillverkades fram till år 2011. I många regioner såldes fordonet under namnet Kia Sedona. I de regionerna är denna modell fortfarande tillgänglig att köpa som ett nytt fordon. I vårt land var den en av de största minibussarna som fanns på marknaden - fordonet hade upp till sju sittplatser. Minibussen är väldigt praktisk på grund av de elektriska öppningsbara sidodörrarna.

Den första generationen av Kia Carnival hade ett dåligt rykte. Fordonet ansågs inte vara tillförlitlig på vägarna och orsaken till detta var att fordonet började kosta mindre och mindre pengar. Du kan spara pengar genom att köpa Kia Carnival däck i vår webbutik dackonline.se – där finns ett stort urval av kvalitetsdäck som du kan välja bland. Det finns även olika storlekar och många märken att välja bland. Med nya Kia Carnival däck kommer din körupplevelse att bli mycket bättre.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 21.01.2020 04:26