Däck för Hyundai ix35

Hyundai

Det är möjligt att er bilmodell inte är med i listan. Om ni inte hittar er bilmodell, alternativt upptäcker några fel, är vi tacksamma om ni vill påpeka detta.

Tillverkare: Hyundai [ändra]
Modellserie: ix35 [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 Hyundai ix35 bildäck

År 2009 marknadsintroducerades Hyundai ix35. Modellen är efterträdaren till Tuscon och dessa två modeller har ingen likhet med varandra. Tuscon modellen var bolagets mest sålda bil. I många länder och framförallt i sitt hemland Sydkorea går Tuscon under namnet SUV. Hyundai ix35 som är skapad för den Europeiska marknaden tillverkas i Slovakien och Tjeckoslovakien. Fordonet visades upp för första gången år 2009 på IAA. Fordonet finns tillgängligt med framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. Det finns dessutom fem olika motorstyrkor för Hyundai ix35 att välja bland. En utav dem är en dieselmotor med en sexväxlad automatlåda eller växellåda med 184hk.

År 2013 fick fordonet ett ansiktslyft - då uppgraderades motorn. Idag finns en kraftfull bensinmotor på 166hk tillgänglig i vårt land. Du kan välja bland en sexväxlad automatlåda eller en femväxlad växellåda för denna motorvariant. Detta off-road fordon som väger 1,8 ton rullar från punkt A till punkt B på ett väldigt säkert sätt. När det gäller säkerhetsutrustningen är fordonets däck bland de viktigaste momenten. I vår webbutik dackonline.se finns det många bra val av sommar och vinterdäck att välja bland. Även punkteringsfria däck finns att beställa för Hyundai ix35. Vilken däcktillverkare du väljer är en smaksak och prisfråga. Vår webbutik erbjuder alla däck för väldigt attraktiva priser.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 03.06.2020 03:44