Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck HYUNDAI i30

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Hyundai i30 bildäck

Hyundai i30 är en modell som tillhör kompaktklassen och som marknadsintroducerades år 2007. Bilen ersattes utav Hyundai Elantra modellen. Den tillverkades i Sydkorea och även i Tjeckien. Den första generationen av i30 fanns tillgänglig på marknaden som en femdörrars Limousine och som en Estate modell fram till år 2012. År 2010 presenterade Hyundai en ansiktslyft i30 version med några förändringar i den tekniska aspekten. Alla motorstyrkor var dessutom utrustade med framhjulsdrift och med ESP-system.

De var alla fyrcylindriga motorer som uppfyllde Euro 5 - normen för bättre miljö. Ett undantag var 2.0 liters motorer som inte erbjöds längre sedan år 2010. Den andra generationen av i30 marknadsintroducerades år 2011. Modellen delade en gemensam plattform som Kia Cee’d modellen. Den fanns tillgänglig som en tredörrars Coupé. Senare tillkom ytterligare tre modeller: Classic, Trend och Style. Modellen fick dessutom funktioner som parkeringsassistent, elektroniska fönsterhissar samt elektronisk läderratt. Även den grundläggande versionen hade inställbara säten, dimljus samt luftkonditionering som standardutrustning.

Fyrcylindriga motorer används fortfarande. De kombineras med en sexväxlad växellåda samt med en sexväxlad automatlåda. Den snabbaste Hyundai i30 modellen uppnår en hastighet på 200 km/h. Den behöver endast 10 sekunder för att accelerera från 0 till 100km. Bra Hyundai i30 däck kan bidra till bättre säkerhet. I vår webbutik finns det ett stort urval av olika däckstorlekar, oavsett om däckdimensionen är 15, 16 eller 17 tum - dackonline.se erbjuder dig de rätta Hyundai i30 däcken som passar just din bil. Genom att regelbundet kontrollera dina däck kan du undvika olyckor och uppnå en säker körupplevelse från punkt A till punkt B.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.