Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck HYUNDAI i10

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Hyundai i10 bildäck

Hyundai i10 marknadsintroducerades år 2008. Denna modell utvecklades för att efterträda Hyundai Atos modell. i10 är en småbil som tillverkades i Indien och även i Turkiet.
Bilens första generation utvecklades år 2013 och erbjöds i två varianter. Ett ansiktslyft förekom år 2011 med mindre förändringar där huvudfokus låg på den tekniska delen.

Hyundai Classic E modellen kostade mindre än 10,000 € och hade mindre hjul än den grundläggande versionen. Den första generationen fanns tillgänglig med fyra bensin motorer på 67hk och 86hk samt med dieselmotor på 75hk. Andra generationen av i10 utvecklades år 2013, men dieselmotorn fanns inte tillgänglig längre. Däremot fanns Hyundai i10 1.0 Gasol (LPG) modellen tillgänglig med en motor framtagen för biogas. Den nya modellen var längre och bredare samt lägre och lättare. Även bagageluckan utökades till 252 liter.
Du hittar de rätta Hyundai i10 däcken till din bil i vår webbutik dackonline.se. Vi har både sommar, vinter och helårsdäck vilket innebär att alla årstider är säkrade. Attraktiva priser och fri frakt inom Sverige väntar på dig.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.