Däck för Hyundai Tucson

Hyundai

Det är möjligt att er bilmodell inte är med i listan. Om ni inte hittar er bilmodell, alternativt upptäcker några fel, är vi tacksamma om ni vill påpeka detta.

Tillverkare: Hyundai [ändra]
Modellserie: Tucson [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 Hyundai Tucson bildäck

Hyundai Tucson är en SUV modell som marknadsintroducerades mellan år 2005 och 2010. Tucson är efterträdaren till ix35 modellen som fanns tillgänglig på marknaden sedan år 2009.

Den första versionen av Tucson modellen kostade mindre än 20, 000 €, vilket var ett väldigt billigt pris med tanke på bildelarna och dess funktioner. Bilen erbjöds med framhjulsdrift eller med fyrhjulsdrift – dessutom fanns flera motorer tillgängliga. Den minsta bensinmotorn hade 141 hk, medan V6 bensinmotorn hade 175 hk. Senare tillkom ytterligare en fyrcylindrig dieselmotor som uppdaterades flera gånger. Hyundai Tucson modellen baserades på Kia Sportage modellen samt delade teknisk grund med den. Modellen hade en hjulbas på 2.63m.

Bra Hyundai Tucson däck finns i vår webbutik dackonline.se. Där finns ett stort urval av olika däckstorlekar, välkända tillverkare samt olika prisklasser för din Hyundai Tucson bil. Dessutom får du en snabb leverans till den önskade adressen. Använd sökfunktionen eller ditt fordons registreringsbevis för att hitta rätt däck till din bil.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 03.06.2020 03:44