Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck HYUNDAI Tucson

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Hyundai Tucson bildäck

Hyundai Tucson är en SUV modell som marknadsintroducerades mellan år 2005 och 2010. Tucson är efterträdaren till ix35 modellen som fanns tillgänglig på marknaden sedan år 2009.

Den första versionen av Tucson modellen kostade mindre än 20, 000 €, vilket var ett väldigt billigt pris med tanke på bildelarna och dess funktioner. Bilen erbjöds med framhjulsdrift eller med fyrhjulsdrift - dessutom fanns flera motorer tillgängliga. Den minsta bensinmotorn hade 141 hk, medan V6 bensinmotorn hade 175 hk. Senare tillkom ytterligare en fyrcylindrig dieselmotor som uppdaterades flera gånger. Hyundai Tucson modellen baserades på Kia Sportage modellen samt delade teknisk grund med den. Modellen hade en hjulbas på 2.63m.

Bra Hyundai Tucson däck finns i vår webbutik dackonline.se. Där finns ett stort urval av olika däckstorlekar, välkända tillverkare samt olika prisklasser för din Hyundai Tucson bil. Dessutom får du en snabb leverans till den önskade adressen. Använd sökfunktionen eller ditt fordons registreringsbevis för att hitta rätt däck till din bil.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.