Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck HYUNDAI Getz

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Hyundai Getz bildäck

Hyundai Getz marknadsintroducerades år 2002. Modellen försvann från den Europeiska marknaden år 2009, men såldes fortfarande i andra regioner som till exempel i Syd Korea. I vår region ersattes Hyundai Getz utav i20 modellen. Den lilla bilen som erbjöds med tre och femdörrars version har blivit en stor försäljningssuccé för Hyundai företaget - Tucson modellen var dessutom mer framgångsrik i dess tid. Ett ansiktslyft förekom år 2005 och Getz Cross modellen marknadsintroducerades år 2006.

Bilen fanns tillgänglig som en femdörrars version och den verkade dessutom vara ganska lik de andra off-road modellerna, men utan fyrhjulsdrift.Teknologin i Getz bilar fanns även i andra modeller från Hyundai och Kia tillverkningsfabriker. Hyundai Getz fanns tillgänglig i tre modeller samt med olika motorstyrkor. Modellen hade fyra krockkuddar och även ABS-system som standardutrustning. Hyundai Getz modellen fick 4 stjärnor på Euro NCAP- krocktest programmet, men framförallt hade bilen ett bra skyddssystem för barn.

Bra Hyundai Getz däck kan också bidra till säkerhet. Däckkvaliteten, däcktillståndet samt bromssträckan är bland de viktigaste som kan bidra till bättre säkerhet. I en nödsituation kan bra Hyundai Getz däck rädda liv. Dessutom spelar däckkomforten och priset en stor roll i köpbeslutet. I vår webbutik dackonline.se hittar du billiga däck från många tillverkare. Där finns ett stort urval av olika däckstorlekar samt olika däckmärken som är tillgängliga just för din Hyundai Getz bil.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.