Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck HONDA CR-V

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Honda CR-V däck

Honda CR-V är ett kompakt terrängfordon som lanserades på marknaden år 1996. Den första generationen av CR-V (Compact Runabout Vehicle) var tillgänglig med två olika motorstyrkor. Från början var den endast tillgänglig med automatväxellåda, men detta förändrades. Det utmärkande draget för den första generationen var bakluckan som öppnas i sidled med reservhjulet och campingbordet i bagageutrymmet. Den andra generationen av CR-V som kom ut på marknaden år 2001 var tillgänglig med en dieselmotor. Försäljningen av detta fordon gick inte så bra i Tyskland. Den tekniska inriktningen som CR-V hade var inte lämplig att köra på vägar med fält svårigheter. Trots att fyrhjulsdrift fanns tillgängligt så hanterades Honda CR-V däck grovt. Dragkraften på och utanför vägen är beroende av de däcken som används.

Honda CR-V däck måste innehava ett bra mönsterdjup som är godkänd för respektive modell. Nya Honda CR-V däck hittar du i vår webbutik dackonline.se .Den andra CR-V generationen lanserades år 2006 och fanns tillgänglig fram till år 2012. Då kunde köpare välja mellan två diselmotorer eller två bensinmotorer. Generationen som finns tillänglig idag på marknaden erbjuds med en femväxlad och en sexväxlad växellåda. Alla motorer uppfyller Euro 5 normen för bättre miljö.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.