Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck FORD S-Max

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Ford S-MAX däck

Ford S-MAX som är en sport MPV modell hade sin marknadsintroducering år 2008. Fordonet är placerad mellan modellerna Ford C-MAX och Ford Galaxy som kommer från en tillverkningslinje i Belgien. S-MAX modellen finns att välja med fem eller sju säten. Den andra och tredje sätesraden som måste monteras, kan placeras in i golvet på fordonet vilket då förstorar bagageutrymmet. Fordonet fanns först tillgängligt som en kombiversion med 2 bensinmotorer samt två diselmotorer, där diselmotorerna var utrustade med partikelfilter. S-MAX versionen fick den nyaste motor generationen av sina tillverkare. En EcoBoost 2.0 liters bensinmotor finns utrustad med en turboladdare på 240 hk. Alla motorer uppfyller Euro-5 normen för bättre miljö.

År 2010 fick S-MAX ett ansiktslyft av Ford. Utseendemässigt hade det inte förändrats mycket, men däremot så hade väldigt mycket förbättrats tekniskt. Versionen sport MPV är idag utrustad med varselljus, ett hjälpsystem vid filbyte och ett nödbromssystem samt backkamera. Ytterligare något som är nytt är den dubbelkopplade automatväxellådan PowerShift. Vid körning med ett modernt fordon som detta behöver du rätt Ford S-MAX däck. Besök vår webbutik dackonline.se för att hitta de rätta däcken till din bil. Vid beställning av två däck eller flera levererar vi dina däck gratis till den adress som du själv väljer.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.