Däck för Ford Kuga

Ford

Tillverkare: Ford [ändra]
Modellserie: Kuga [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 Ford Kuga däck

År 2008 hade Ford Kuga sin marknadsintroducering. Fordonet ersatte Maverick modellen. I början tillverkades Ford Kuga i den tyska staden Saarlouis - idag sker tillverkningen av fordonet i Spanien. Ford Kuga SUV modellen är baserad på den andra generationen av Ford Focus och Ford Escape. Kuga fanns först tillgänglig med en diselmotor på 136 hk. År 2010 ersattes den av en starkare motor. Den motorn fanns tillgänglig som 140hk eller som 163hk. Motorn kunde dessutom kombineras med en Powershift växellåda med dubbelkoppling.

Ford marknadsintroducerade en bensinmotor på 200 hk år 2008. Alla motorer är turboladdade och kunder fick möjligheten att välja mellan framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. Däremot fanns det versioner som inte hade denna valmöjlighet. Ford Kuga marknadsintroducerade den andra generationen år 2013. Standardfunktionen som fordonet har är en sexväxlad manuell växellåda. Den nya modellen har bättre säkerhetsutrustningssystem och större bagageutrymme. Med den nya generationen av Ford Kuga tillkom en 1,6 liters EcoBoost-motor.

Motorn finns tillgänglig antingen som framhjulsdrift eller som fyrhjulsdrift oavsett om systemet har en automat eller manuell växling. Det finns två diselmotorer att välja bland - båda ger mycket kraft. Den ena är en sexväxlad manuell växellåda på 150 hk och den andra valmöjligheten är en sexväxlad automatisk växellåda på 180 hk. Dessutom så finns det en turbodieselmotor med partikelfilter tillgänglig - du kan alltså välja körsystem samt kraftnivå på ditt fordon. Om du skall köra på landsvägen behöver du rätt däck till din Ford Kuga. Dina däck måste vara pålitliga och naturligtvis i rätt storlek. I ditt registeringsbevis finns all information som behövs för att guida dig till rätt storlek. Besök vår webbutik dackonline.se där attraktiva priser väntar på dig. Du kan själv välja vilken monteringsstation du vill att leveransen skall komma till.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 20.01.2021 03:44