Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck FORD Galaxy

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Ford Galaxy däck

Ford marknadsintroducerade en Galaxy skåpbilsmodell år 1995. Den delade plattform med modeller som Seat Alhambra och VW Sharan. Den andra generationen utvecklades helt och hållet av Ford företaget medan den första generationen tillverkades i Portugal. Senare med tiden tillkom ytterligare flera motorer och när Galaxy I modellen tillverkades kunde köparna välja bland fyra motorstyrkor. Det fanns två bensinmotorer - en på 115 hk och den andra på 204 hk. Senare tillkom två dieselaggregat på 115 hk och 150 hk - båda var 1.9 TDI motorer. Med undantag av de mest kraftfulla bensinmotorerna, så hade alla andra motorer fyra cylindrar.

Mellan åren 1995-2000 har fyrhjulsdrift versionen på 174 hk funnits tillgänglig. Den andra Galaxy generationen som tillverkades i Belgien i staden Ghent marknadsintroducerades år 2006. Även Ford S-max modellen tillverkades i Ghent staden. Båda modeller introducerades med kinetisk design vilket med tiden kommer att karakterisera alla Ford modeller. Den nya Ford Galaxy modellen är 18 cm längre och kombinerar diesel motorerna med en sexväxlad växellåda. Motorstyrkan kombineras med Euro 4 normen för bättre miljö.

Efter ansiktslyftningen år 2010, hade även Euro 5 normen kunnat genomföras. EU etiketten på däcket avslöjar att de är ekonomiska och miljövänliga. Ansiktslyftningen introducerade ”LED” bakljus utrustning och filbyteassistent. Däremot finns modeller som Trend, Ghia och Titanium redan tillgängliga. Ford Galaxy däck erbjuder dig mycket bra körstabilitet. Denna typ av Ford Galaxy däck finns i vår webbutik dackonline.se. Du har möjlighet att välja bland olika tillverkare och däckstorlekar - beställ dina Ford Galaxy däck redan idag via vår webbutik.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.