Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck FORD Fusion

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Ford Fusion däck

Ford Fusion är en liten MPV modell som har tillverkats i 8 år. Sedan år 2012 finns den endast tillgänglig som en begagnad bil. Den var placerad mellan Fiesta och Focus modellen samt så blev den ersatt utav Ford B-MAX modellen. Den var endast tillgänglig i tre modeller - ytterligare några speciella modeller tillkom senare som erbjudanden. Modellen tillverkades i Tyskland i staden Cologne och var tillgänglig med en femväxlad växellåda - även fyrväxlad automatlåda fanns tillgänglig som standardutrustning.

Trots att säkerhetsutrustningen på Ford Fiesta är enastående kan du förbättra säkerheten ytterligare med bra Ford Fusion däck. Riskera inte din säkerhet - se till att däcken har tillräckligt bra mönsterdjup. Enligt lagen får mönsterdjupet inte vara mindre än 1.6 mm, men experterna rekommenderar att du köper nya Ford Fusion däck redan när mönsterdjupet är nere på 4mm. I vår webbutik dackonline.se hittar du de rätta däcken för din bil. Du kan även hitta rätt däckstorlek genom att knappa in ditt registreringsnummer.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.