Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Expertråd om FORD

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Däck för Ford

Ford Företaget grundades 1903 av Henry Ford. Fem år senare kom de revolutionära T modellerna till marknaden. Idag uppskattas Ford till en av de största biltillverkare runt om i världen. Med ett brett utbud av bilmodeller som finns möter Ford behovet eller kravet på vad en förare vill ha. Genom att välja lämpliga däck för din Ford kommer du att få bästa prestanda och att din bil förvandlas till en trevlig körupplevelse.

Däck tillverkare som samarbetar med Ford

När du letar efter de bästa däcken, kan du välja mellan flera däcktillverkare. Du kan också välja Goodyear däck. Den här däcktillverkaren tillhandahåller kvalitetsdäck för följande Ford modeller:

  • Ford Focus
  • Ford Galaxy
  • Ford Kuga
  • Ford Mondeo

Förutom Goodyear däck använder Ford även Bridgestone-däck och Michelindäck som standardutrustning för sina bilar.

Optimal kontroll i alla situationer

För att ha optimal kontroll över din Ford bil även under vintern, rekommenderas du att byta däcken när temperaturen sjunker under 7 grader Celsius. I vissa länder är det obligatoriskt att byta till däck som är lämpliga beroende på årstid (vinter eller sommar). För att få optimalt grepp under vintersäsongen kan du välja däck med snöflinga symbolen M+S däck ger god stabilitet i lera och snö.

Optimal grepp oavsett vädret

Allväder däck är en kompromiss mellan sommardäck, vinterdäck. Allväder däck kan användas året runt. Du kan känna igen dessa däck med följande symboler: en sol, en regndroppe eller ett löv. punkteringssäkra däck är lämpliga för nödsituationer (till exempel när du råkar ut för en punktering). Denna typ av däck möjliggör säker körning i händelse av punktering. Du kan fortfarande köra upp till 100 km i an hastighet upp till MAX 80km/timmen. På så sätt kan du själv köra till en verkstad i stället för att vänta på vägassistans och bogsering.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.