Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck DACIA Duster

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Dacia Duster bildäckDacia Duster bildäck

Dacias SUV modell går under namnet Duster för den europeiska försäljningsmarknaden. Dacia Duster är dotterbolag till den franska biltillverkaren Renault. Detta fordon går under namnet Renault Duster i andra delar av världen. Fordonet har tillverkats sedan 2010 av de Rumänska biltillverkarna där många versioner finns tillgängliga av denna modell. Fordonet har haft stor framgång i flera motor och sportevenemang.

Dacia Duster vann andra plats i ”Isracing” tävlingen år 2009 då formel 1-föraren Alian Prost deltog i tävlingsserien Trophie Andros. Detta är inte första gången fordonet Dacia Duster har hamnat på topplats i tävlingsserier. Den kom på 1:a och 5:e plats i ”Rallye Aicha des Gazelle”. På ”Pike Peaks Hill climb” tävlingen vann fordonet en tredje plats. Fyrhjulsdriften som är monterad på Dacia Duster är tillverkad av Nissan Qashqai. Fordonet finns tillgängligt med olika fyrcylindriga motorer. Det finns flera dieselmotorer med partikelfilter att välja bland. Topphastighet som du kan uppnå med fordonet är 175 km/h. Detta är möjligt då den kraftfulla motorn endast förbrukar 6 liter bränsle varje 100 km. Duster fick endast tre av fem möjliga stjärnor i Euro NCAP:s krocktest pga att fordonet måste klara sig utan störtbågssystem och elektronisk differentialspärr (EDS). Med rätt däck gör du säkerheten till en prioritet. Beställ dina Dacia Duster däck via vår webbutik dackonline.se. Vår avancerade sökfunktion guidar dig till rätt storlek så att du kan beställa dina nya Duster däck.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.