Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck CHEVROLET Spark

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Chevrolet Spark bildäck

Chevrolet Spark marknadsintroducerades år 2010 och ersatte Chevrolet Matiz modellen. Chevrolet Spark är märkets minsta modell då den endast är 3,65 m lång och väger bara 1 ton. Fordonet finns idag enbart tillgängligt med en bensinmotor. Om en stor efterfrågan av detta fordon skapas kan detta förändras. I Korea utvecklas en elbil av denna bilmodell men den versionen kommer inte att finnas tillgänglig på den Tyska marknaden. I vårt land måste fordonet vara en sammansättning av en 1.0 eller 2.0 motor med en femväxlad växellåda. Den bakre spoilern har integrerats med det tredje bromsljuset. Detta har skett för att den nuvarande produktlinjen skall godkänna de speciella Chevrolet Spark däcken. Genom att regelbundet kontrollera dina däck kan du undvika olyckor och uppnå en säker körupplevelse från punkt A till punkt B - detta med den högsta möjliga hastigheten på 164 km/h i dåligt väder. Om dina däck är utslitna kan du hitta nya däck till din lilla bil på dackonline.se.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.