Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck CHEVROLET Captiva

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Chevrolet Captiva bildäck

Chevrolet Captiva är en SUV modell som finns tillgänglig på marknaden sedan år 2006. Den delar teknisk bas med Opel Antara modeller och är även byggd på samma plattform som dem. Chevrolet Captiva finns endast tillänglig med fem säten. Resultatet av allt detta fick fordonet att likna den tyska staden Rüsselsheims produkter i många avseenden. I vår del av världen är fordonet tillgängligt med en dieselmotor, två olika besinmotorer samt en motor framtagen för biogas. Chevrolet Captiva har framhjulsdrift samt en valfri fyrhjulsdrift. Köparna har dessutom möjlighet att välja mellan en bensin eller en diesel motor. SUV modellen som väger mer än två ton är utrustad med Electronic Stability Programme (ESP). Detta system fanns inte tillgängligt för Chevrolet modellerna som hade sin försäljning i Europa förrän idag. Chevrolet Captiva däck är en del av den grundläggande utrustningen för bättre säkerhet. Om dina däck slits ut så finns det nya Chevrolet Captiva däck tillgängliga på dackonline.se. Här finns ett stort urval av olika storlekar och däckmärken att välja bland.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.