Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck BMW i3

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Däck för BMW i3

BMW i3 är ett väldigt speciellt fordon på grund av att det är elektroniskt drivet. När batteriet är fulladdat kan i3 köra på nästan 200 km - vilket räcker för tätortsresor eller en helgutflykt till landsbygden, utan några problem.

BMW i3 har funnits på marknaden sedan 2013 och tillverkas i Tyskland i staden Leipzig. Den har ett passagerarutrymme av kolfiber och är dessutom den första massproducerade fordonet i världen. Om batterierna inte hade varit så tunga kunde detta fordon kallas för ett lättviktsfordon. Trots att fordonet är utrustat med ett aluminium chassi väger den endast 1.3 ton. BMW i3 däck rullar dessutom med stor lätthet över asfalten.

Med dessa däck uppnås 150 km/h och detta är en begränsad hastighet. Genom att välja rätt BMW i3 däck garanterar vi att din körning blir väldigt bekväm och säker, även vid dåliga väderförhållanden. Beställ dina BMW i3 däck i vår webbutik dackonline.se och dra nytta av våra attraktiva priser.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.