Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck BMW Z4 Coupe

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Däck för BMW Z4 Coupe

År 2002 hade BMW Z4 Coupe sin marknadsintroduktion som efterföljaren till Z3 modellen. Den första generationen som tillverkades fram till år 2008 gick under det interna kodnamnet E85. I början var fordonet endast tillgänglig som Cabriolet och senare som Koupé. Tillverkningen av fordonet skedde i USA där den först lanserades på marknaden och fanns tillgänglig till kunder. I vårt land kunde den första BMW Z4 köpas år 2003.

I början var modellen väldig framgångsrik, men efterfrågan sjönk. Ett arbete inledde år 2006 av omkonstruktion av denna interna motorn . Det fanns ett val av två motorer där där en var en V6 med hk på 343. Den andra var BMW Z4 Coupe generering som infördes år 2009 och gick under namnet E89. Fordonet är inte längre tillgängligt som Koupé, endast som Cabriolet där fordonet har ett utfällbart aluminium tak. Den kan öppnas och stängas elektroniskt på 20 sekunder med en hastighet upp till 40 km/h, men detta gör att bagageluckan minimeras till 180 liter. Med hjälp av den mest kraftfulla motorisering kan detta fordon accelerera från 0 till 100 km/h på mindre än 5 sekunder.

Det finns ett stort utrustningspaket som BMW erbjuder, där finns ett stort sortiment av säkerhetsutrustning för Z4, dina däck är huvudfokus för att minska risken för olyckor. Kontrollera regelbundet mönsterdjupet på dina däck för ett hjulskifte måste ske i god tid. Dackonline.se erbjuder inte bara BMW Z4 Coupe däck till ett rimligt pris, men du får också välja din montersingstation.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.