Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck BMW X6

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Däck för BMW X6

BMW X6 har funnits på marknaden sedan 2008 och är en SUV-modell som presenterades på världens största internationella bilutställning, IAA, i Tyskland under 2007. Fordonet har fyrhjulsdrift som standard samt den nya Dynamic Drive Control. Styrkan är inte bara fördelad mellan fram och bakhjulen, den är även fördelad mellan de två bakhjulen vilket leder till en säkrare körning i svåra terränger. I de bekväma funktionerna ingår också en 8-växlad automatlåda, en varningsbildskärm och en bakre kamera.

BMW X6 med en motorstyrka på 306 hk, en V8-motor med dubbla turbo, blev en premiär för Bavarians biltillverkare. Bränsleförbrukningen av motorn är relativt låg och enligt tillverkarna själva är det ett resultat av BMW X6 däcken. Erfarenheten visar att de kan optimeras vidare för att fungera så bra som möjligt.

dackonline.se kan du hitta EU-däcktabellen för varje BMW X6 däck, vilket hjälper till att bedöma effektiviteten - härmed sparar du bränsle. Det anmärkningsvärda med dessa motorer är att X6 M med sina 555 hk förbrukar 14 liter bränsle i genomsnitt per 100 km.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.