ico 08 - 52 50 06 08

Däck för BMW X5

BMW

Det är möjligt att er bilmodell inte är med i listan. Om ni inte hittar er bilmodell, alternativt upptäcker några fel, är vi tacksamma om ni vill påpeka detta.

Tillverkare: BMW [ändra]
Modellserie: X5 [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 Däck för BMW X5

BMW X5 är en SUV som har funnits på marknaden sedan 1999 och är den första bilen i denna klass från Bavarian biltillverkarna - däremot är det inte ett fullständigt off-road fordon, vilket stämmer in på de flesta SUV fordon som tillhör Lifestyle. BMW beskriver X5 som en SAV vilket egentligen är en sport aktivitetsbil främst för asfalt. Den första generationen tillverkades i USA och kom ut på marknaden där tidigare än i Tyskland där den kom ut år 2000. Från början fanns det två motorer tillgängliga - en V6 bensinmotor med 231 hk och en 8-cylindrig bensinmotor med 286 hk. Senare tillkom ytterligare en diesel- och bensinmotor med 347 hk.

Under 2003 fick detta fordon ett ansiktslyft i fronten och ett utbud av motorer fanns tillgängliga. BMW:s andra X5 produktionslinje (E70) utvecklades mellan år 2006 och 2013 - försäljningen av detta fordon startade först i USA där SUV tillverkades. Senare såldes X5 även i Tyskland - tillverkarnas största försäljning skedde här. Fyrhjulsdriften för E70 förbättrades, men huvudfokus för detta fordon var hur den fungerade på vägen. En förnyelse som kom fram var den valfria tredje raden av sittplatser. Den tredje generationen av BMW X5 finns tillgänglig på marknaden med fyrhjulsdrift, x-Drive och en 8-växlad automatlåda som standardutrustning.

Oavsett vilken modell eller årsmodell du kör, kan du alltid hitta BMW X5 däck på dackonline.se. Dra nytta av våra rimliga priser och stora urval av storlekar och tillverkare. Vi garanterar att du hittar de rätta BMW X5 däcken till din bil i vår webbutik.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 18.02.2020 03:22