Däck för BMW X3

BMW

Tillverkare: BMW [ändra]
Modellserie: X3 [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 Däck för BMW X3

BMW X3 är den yngre brodern av den framgångsrika X5 SUV modellen. Fordonet marknadsintroducerades år 2003. I början tillverkades den i Österrike där Magna Steyr företaget är lokaliserat och har ansvaret för X3-konceptet. Den första generationen hade fyrhjulsfrift och fanns tillgängligt på marknaden fram till år 2010. Från början hade X3 en 6-cylindrig dieselmotor med 231 hk. Efter endast ett år ökades motorernas kapacitet upp till 204 hk och vid denna tidpunkt fanns det ett stort utbud av flera motorer. Lanseringen av den första motor generationen som kunde accelerera upp till 240 km/h med hk på 143 hk upp till 286 hk tillkom.

År 2006 tog BMW fram X5 modell som hade en stor likhet med X3 modellen. Fyra år senare marknads lanserades denna generationen och kunde beställas. Denna produktlinje har sitt ursprung från USA. Med detta fordon existerar valmöjligheten av en 8-växlad automatlåda med den mest kraftfulla motorn tillhands.

Ett annat alternativt som är tillgängligt för detta fordon är en 6-växlad manuell automatlåda. Som ett extra redskap att välja från finns en varnings bildskärm till hands. BMW X3:s däck måste vara av en hög kvalitet speciellt vid höga hastigheter. Detta är möjligt att uppnå med xDrive35i då hastigheten accelererar från 0 till 100 km/h på mindre än 6 sekunder och når en max hastighet på 245 km/h. Beställ dina BMW X3 däck via vår webbutik dackonline.se där du kan välja bland olika storlekar och tillverkare. Vi har ett stort urval av produkter med väldigt attraktiva priser.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 20.01.2021 03:49