ico 08 - 52 50 06 08

Däck för BMW 3

BMW

Det är möjligt att er bilmodell inte är med i listan. Om ni inte hittar er bilmodell, alternativt upptäcker några fel, är vi tacksamma om ni vill påpeka detta.

Tillverkare: BMW [ändra]
Modellserie: 3 [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 Däck för BMW 3

BMW 3-serien har funnits på marknaden sedan 40 år tillbaka - den hade sin premiär 1975. Sex år efter premiären har flera miljoner bilar tillverkats, men ingen förutsåg att 3-serien skulle bli den mest framgångsrika modellen av ”Bavarian” tillverkarna. Under den första generationen var mellanklass bilarna tillgängliga som tvådörrars notchback, och senare fanns den också tillgänglig som fyrdörrars, cabriolet och Estate (Touring).

Under den tredje generationen, som tillverkades sedan 1990, var hatchback 3- serien och M3 Kupé tillgängliga för första gången. BMW fastback 3-serien har existerat sedan mitten av 2013. Fordonet är en sammanställning av en limousine och Touring med 300 hk och har topphastighet upp till 250 km/h. Körningen kan kontrolleras med BMW 3- serie däck – på så sätt är total kontroll i regnväder och korta bromssträckor möjliga. Dessa däck erbjuder en hög grad av körstabilitet och det är detta förare söker efter.

Denna typ av BMW 3- serie däck finns i webbutiken dackonline.se. Du har möjlighet att välja bland olika tillverkare och olika däckstorlekar. Vi har däck från prisklasserna mellan till premium – och självklart kan du betala mindre än listpriset vid överenskommelse. Dessutom får du fri frakt vid beställning av två eller flera däck.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 28.01.2020 03:26