Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck BMW M M6 Coupe

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Däck för BMW M6 Coupe

Med två års avbrott från marknaden är BMW M6 Coupe åter igen en del av gatuscenen. Återlanseringen skedde under sommaren 2012 efter att fordonet tillbakadrogs från scenen år 2010. Fordonet är den starkaste i sortimentet av BMW 6-serien och drivs av en bensinmotor på 412 hk. Kraften från en motor måste överföras till vägen och under motorhuven på BMW M6 finns en V10 motor som accelererar sportbilen till över 300 km/h. BMW M6 däck är obligatoriska till detta fordon då det ger god stabilitet vid kurvor samt kort stoppsträcka vid höga hastigheter - detta gäller särskilt i regn- eller snöväder. Handla rätt däck för din BMW M6 - oavsett om det är sommar, vinter eller vilket väderförhållande som helst, erbjuder dackonline.se rätt däck till attraktiva priser.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.