Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Expertråd om BMW-M

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

BMW M däck - hitta passande däck till BMW M

BMW M som tidigare gick vid namnet BMW Motorsport är ett dotterbolag till tyska biltillverkaren BMW AG. Även kallad för M-Technik eller bara "M" (för Motorsport). Bilar som BMW M3 Sedan, BMW M3 Coupé och BMW M3 Cabriolet är kända över hela världen.

Den berömda kraften och flexibiliteten hos ”M" motor tartar upp bilen från noll till 100 km/h på 5 sekunder och driver bilen till en elektroniskt begränsad toppfart på 255 km/h.Kraften överförs till vägen via en sexväxlad manuell shortshift växellåda.

Köp BMW M däck

Den moderna BMW M däck sortimentet är kopplad med en rad olika passande däck.Beroende på din särskilda modell kan detta variera.Det är självklart viktigt att kunna spara in på bensinpengar och få ut längre kösträckor av dina däck.Det är även avsevärt att ha ett bra grepp och en bra hantering på vägarna.

Hos däckonline.se kan du ovan se i däckväljaren vilka däck som våra experter anser passar bäst till din BMW M. Med ett stort urval,exceptionell service och snabba leveranser hos Däckonline kan du ha dina BMW M däck hemma inom kort.Beställ dina däck online idag.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.