Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Expertråd om BMW

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Däck för BMW

Från och med 1929 producerade BMW högkvalitativa bilar till glädje för förare över hela världen. För att ha full kontroll över fordonet oavsett omständigheterna är det mycket viktigt att använda rätt däck. På grund av det breda utbud som finns kan du välja mellan sommar, vinter och allväders däck för din BMW bil.

Däck utformade för BMW-bilar

BMW är involverad i utvecklingen av däck som används på alla befintliga modeller. Därför är företaget involverad i ett samarbete med däcktillverkare som:

Däcken är speciellt utformade för att passa alla BMW modeller. Däck som är godkända för BMW bilar kan kännas igen genom en symbol som oftast är placerad på däckets sidovägg. Oftast är det en stjärna eller bokstaven A följt av samma stjärnsymbol.

Hitta rätt däck till din BMW-modell

Genom att följa exakta indikationer kan du lätt hitta rätt däck för din BMW. För oerfarna köpare kan dessa uppgifter vara svåra att upptäcka. När man tittar på däckets sidovägg kan du se bredden i millimeter (t.ex. 195) följt av profilen (höjden av sidovägg dividerat med däckets bredd, till exempel 65) och fälgens diameter i tum. Nästa indikation är hastighetsklass och visas i form av en bokstav (t ex H).

Lämpliga däck för alla BMW-modeller

Äger du en BMW X-serie och ofta kör offroad? Om så är fallet, behöver du tillförlitliga offroad däck som även ger en hög körkomfort. Offroad däck har speciella egenskaper när det gäller deras kvalitet, hållbarhet och komfort. Förare som äger:

  • BMW serie 5
  • BMW serie 6
  • BMW Serie 7

bilar är oftast intresserad av däck med lågt rullmotstånd, låga bullervärden och att man samtidigt erbjuder en hög nivå av komfort. När du köper däck till ditt BMW , oavsett modell, bör du vara uppmärksam på priset för dessa däck. Du bör vara intresserad av däck som ger lågt slitage och hög prestanda till rätt kostnad. Bränsleförbrukningen kan minskas om du väljer rätt däck.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.