Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck AUDI RS6

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Audi RS6 däck

Audi RS6 har funnits på marknaden sedan år 2002 och det finns ingen annan A6 modell som har en kraftfullare motor. Denna finns tillgänglig som en ”Estate” eller som en limousine. Den nuvarande generationen av detta fordon har mer än 500 hk och fyrhjulsdrift som standard - vilket inte förvånar oss då vi vet att RS6 är byggd av dotterbolaget ”Quattro GmbH” i Neckarsulm i Tyskland.

Det tar mindre än 4 sekunder för hastigheten att accelerera till 100 km/h. Skaffa ett par Audi RS6 däck för garanterat bra dragningskraft. Om du vill ha kontroll över ditt fordon även vid 250 km/h så är det inte bara priset du ska titta på när du köper Audi RS6 däck - var mer uppmärksam på kvaliteten.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.