Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck AUDI R8 Coupe

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Däck för Audi R8 Coupe

Audi R8 Coupe är en av de bilarna som verkligen fångar din uppmärksamhet då dess design är väldigt imponerande. Bilens bullernivå är ganska lågt då motorn är placerad i mitten på fordonet.

Med sin låga aluminium bilram har fordonet byggts av dotterbolaget quattro GMBH år 2006. Det finns också en Cabrioletversion av denna bil som kallas Spyder sedan några år tillbaka. Varje år blir flera hundra Audi R8 Coupe bilar registrerade - på närahåll är bilen väldigt fascinerande att se på.

Den här sportbilen kan accelerera till en hastighet från 0 till 100 km/h på mindre än 5 sekunder. Detta är möjligt för att det finns en V8-motor inbyggd på detta fordon med hk på 400. Personener som önskas en ännu fortare version kan köpa V10 versionen med hk på 560- den begränsade motorn som används i detta sammanhang heter R8 GT och har ett startpris på 150 000 Euro. De som har investerat så mycket pengar i sin bil behöver ett par bra däck. Audi R8 Coupe däcken släpper igenom kraften från motorn på det bästa sättet och framförallt på ett säkert sätt. Du hittar våra Audi R8 Coupe däck från premiummärken såsom Pirelli eller Continental på webbutik dackonline.se.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.