Däck för Audi Q7

Audi

Tillverkare: Audi [ändra]
Modellserie: Q7 [ändra]
Modellbeteckning:

Däck efter säsng

 Audi Q7 däck

Audi Q7 är den största SUV modellen som tillverkades och har funnits på marknaden sedan år 2005. Två år tidigare kunde den betraktas på Detroit Motor Show som en prototyp. Bilen kommer från Slovakien med sina fyra Audi Q7 däck.

Med dess permanenta fyrhjulsdrift behärskas kontrollen över fordonet alltid, och det är endast den saknade utväxlingen som begränsar den lite. Motorstyrkor som finns befintliga allt från en sex cylindrig motor upp till en V12, Motorerna förbrukar mer än 10 liter bränsle per 100 km Audi.

Audi Q7 kan beställas med sju sittplatser, detta är möjligt genom ett tredje individuellt säte. Listan över särskild utrustning som finns tillgänglig för Audi Q7 är lång. Med dynamisk belysningskurva, växelbytet eller parkeringsassistent betraktas Audi Q7 som en lyxig bil som har vunnit flera utmärkelser. Q7 är ett starkt motordrivet terrängfordon som inte bara andvänds på asfalt. Nya däck behövs för ett fordon som detta och du kan beställa dina lämpliga Audi Q7 däck via vår webbutik för utmärkta priser.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 20.01.2021 03:56