Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck AUDI A4

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Audi A4 Däck

Audi A4 har funnits på marknaden sedan år 1994 och har ersatt Audi 80 och stora förändringar tillkom i designen - vilket var en av anledningarna till att A4 utvecklades till en av de mest framgångsrika modellerna från de bayerska biltillverkarna. Dimensionerna var väldigt lika med föregående versionerna.

A4 hade en 4 link front som skulle förbättra komforten av körning på dåliga vägar. Här har Audi A4 däcken sin huvudroll då alla däck ger en bekvämlig körning. Det är främst premium däcken som ger den högsta bekvämligheten vid körning. Beställ dina A4 däck via dackonline.se

Den första generationen av Audi A4 erbjöds som en hack-back och en kombi. Den andra produktslinjen erbjöds som en Cabriolet och sedan år 2002 var den tillgänglig som en Sufflett med fyrsitsiga platser. Ett år senare marknads introducerades modellen S4 med 344 hk - denna finns nu även som en limousine och en kombi.

Den tredje generationen som byggdes mellan åren 2004 och 2007 följdes av den nuvarande Audi A4. Modellerna som finns tillgängliga till denna typ av bil är: Attraction, Ambition och Ambiente. Dessa modeller kan givetvis beställas med ett stort utbud av extra funktioner, som till exempel ett ljudsystem från Bang & Olufsen samt en parkeringsassistent med bakkamera och en adaptiv farthållare. Den vanliga framhjulsdriften kan ersättas med fyrhjulsdrift. Att uppnå maximal effekt på 450 är möjligt genom 4.2 FSI och för fyrahjulsdriften funktionen är 3.0 vanligast.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.