Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

Expertråd om däck AUDI A2

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Modellbeteckning:
Fordonstyp:

Audi A2 däck

Audi A2 MPV har funnits på marknaden sedan år 1999 fram till år 2005. Däcken har identiska formern enligt IAA studien som gjordes år 1997. Fordonet tillverkas i den Tyska staden Neckarsulm. För tillfället existerar däcken i fem olika utformningar där Advance företräder som grundversionen. Försäljningen av A2 gick inte som biltillverkarna förväntade sig, resultatet vår tyvärr dåligt även fast att den speciella modellen Colour Storm fanns bland urvalen att välja från. En återkallelse av Audi A2 modellen kom år 2008. A2 hade visat sig vara väldigt bra på att spara gasbränsle och på detta sätt hade den en ledande roll i TÜV (Technical Control Board) Audi A2 TDI är en speciell modell med en 3-cylindrig motor och har många andra verktyg och funktioner som gör den till en lågenergi bil. Bland dessa funktioner finns ett automatiskt start-stop system, en bilram med hög inehåll av aluminium och 14 tums hjul med lågt rullmotstånd.

Däcktillverkare av Audi A2 använder en speciell gummiblandning vid sin tillverkning av däcken som minskar friktionen med vägytan. Beställ dina Audi A2 däck via vår webbutik dackonline.se Förutom Audi A2 erbjuder vi dessutom 1,2 TDI 3L samt tre andra motorvarianter, bland dessa finns en bensinmotor på 110 hk. Den accelererar MPV till en hastighet på över 200km/t och förbrukar bara i genomsnitt fem liter av bränsle för varje 100 km. Genom bränsleinsprutningen FSI är detta idag möjligt.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.