Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Expertråd om ALPINA

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Däck för Alpina

Alpina är ett väldigt populärt märke bland racerbilsfantaster. Företaget grundades 1965 och erbjuder “trimmade” versioner av bilar från den välkända tillverkaren BMW - deras partnerskap påbörjades 1971, när BMW gav ALPINA projektledarskapet för lättviktsversionen av BMW 3.0 CSL Coupé. Eftersom fordonen har betydligt högre hästkrafter så medför det ökade krav på bromsar och transaktionssystem, därför har däck för Alpina en storlek på minst 17 tum.

För modellen Alpina B3 kan du exempelvis använda däck i storlekarna 235/40 R17 och 225/40 R18. För modellen Alpina B12 behöver du däck i storleken 245/40 R20 och för Alpina B5 behövs däck i storleken 245/40 R19.

Alpina däck för bra kurvtagning

På grund av den ökade kontaktytan är körbeteendet avsevärt förbättrat i kurvor. Däck som tillverkats för Alpina ger väldigt bra kontroll över fordonet, även i snabba svängar. Vi erbjuder ett stort utbud av däck för Alpina-modeller och vi har det bredaste urvalet av däckmärken och storlekar online, vilket ger dig en mängd olika alternativ att välja mellan.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.