Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Expertråd om ALFA ROMEO

Sök efter bil:
Din bilmodell är kanske inte listad på sidan eller så kan det vara ett fel bland de listade typerna. Låt oss veta om du inte hittar din biltyp.
Ett fel inträffade, försök att söka efter bil senare.
Din sökning har inga resultat.
Välj fordonsmodell

Tillverkare:
Modellserie:
Årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Däck för Alfa Romeo

Att köpa rätt däck influeras ofta av säkerheten och komforten som däcken erbjuder. För att höja däckens kvalitet har Alfa Romeo samarbetat i flera år med flera däcktillverkare. Yokohoma-V102-däck används för modellen Alfa Romeo 147-GTA medan Dunlop-däck används för Spider-modellen. Denna biltillverkare samarbetar även med Bridgestone. Huruvida, när du väljer däck för din Alfa Romeo-modell så kan du välja däck som har tillverkats av vilken annan däcktillverkare som helst. Tack vare det höga antalet sålda bilar erbjuder många däcktillverkare lämpliga däck för Alfa Romeo-modeller.

Viktiga kritera när du köper däck

Uppmärksamma EU-märkningen när du du köper däck. Denna etikett innehåller viktig information om bränsleförbrukning, rullmotstånd, våtgrepp och bullernivå. På så vis kan du vara säker på att du komemr uppleva njutbar körning i din Alfa Romeo-bil oavsett väder- och vägförhållanden. Bromssträckan är en av de viktigaste punkterna att leta efter när du väljer däck. Vid bromsning behöveer en bil oftast 18 till 45 meter tills den stannar helt.

Har du några andra frågor? Behöver du ytterligare hjälp?
Vi vill hjälpa dig att hitta ett lämpligt däck till din bil.