ico 08 - 52 50 06 08

Accelera Däck

Accelera

Däcktyp

Däckstorlek

Hastighetsindex

Märke

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

dackonline.se
Lägg märke till 4.78/5 - 17379 Kundernas värdering

Mycket bra och billiga! Rasmus s., ryd mer info

Däck News

Michelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäckenMichelin och GM släpper ut luften ur personbilsdäcken
Michelin och General Motors presenterade på Movin’On Summit i Montreal för hållbar mobilitet en ny generation ... mer info

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.
Accelera däck är hållbara däck för alla årstider

Är däcken på din bil gamla eller slita? Eller greppar inte däcken så bra som du vill? Oavsett vad är det viktigt att du inte kör runt på slitna däck som kan leda till olyckor. Däcken är en slitvara och något du behöver byta ut med tiden, så se därför till att köpa sommardäck och vinterdäck som håller bra. Beställ Accelera däck från oss på dackonline.se så vet du att du får däcken till ett pris bra och med en hög kvalitet. Oavsett om du behöver nya vinterdäck, sommardäck eller helårsdäck kommer du att hitta det du behöver här. Genom ett flertal Accelera däck test har det visat sig att de här däcken klarar väglaget året runt. Vare sig du kör på asfalt eller grus fungerar kan du räkna med att däcken tar dig dit du vill.

Köp billiga Accelera däck hos Europas största däckbutik

Se till att du har en bil som är lätt och säker att köra. Ett steg i denna riktning är att inte använda slitna däck och att byta dem mot nya, som har ett bra grepp oavsett underlaget. Här på dackonline.se erbjuder vid dig över 25000 olika däckprofiler bland över 100 olika däckmärken. Oavsett vilken bil du kör och oavsett vilken årstid det är, hittar du däcken här. Genom att erbjuda dig fri frakt och snabba leveranser, kommer du snart att vara körklar med nya däck från oss.

dackonline.se - ett erbjudande från Delticom AG 25.06.2019 06:36