Beställningsstatus x
Logga ut

0852500608

Accelera Sommardäck

Accelera sommardäck ger dig billig och bra prestanda

Accelera är ett varumärke som ägs av PT Elangperdana Tyre Company, ett företag som är verksamt i Indonesien. De har tillverkat bra däck sedan de grundades, 1996. Accelera har ett brett utbud av däck. De erbjuder både billiga däck där fokus ligger på kvalitet och riktigt bra högkvalitetsdäck. På så sätt har de lyckats expandera sin verksamhet till hela världen. Hos oss kan du hitta Accelera sommardäck av högsta kvalitet. Vi erbjuder bland annat Accelera Omikron, ett däck som har fått toppbetyg när det kommer till prestanda på våta vägar. Om du vill satsa på däck som håller en hög nivå så har du kommit till rätt ställe. Med Accelera sommardäck kör du säkert hela våren, sommaren och hösten.

Beställ dina Accelera sommardäck genom oss

Att köpa däck på nätet är fördelaktigt, speciellt när du handlar hos oss. Vi på dackonline.se erbjuder nämligen inte bara bra priser på våra däck, vi erbjuder även ett enormt utbud av däck från alla möjliga tillverkare. Vi har inte bara högkvalitativa sommardäck från Indonesien utan även från andra länder i Asien. Naturligtvis erbjuder vi även premiumdäck från Europa och Amerika. Gör som tusentals andra före dig och köp dina däck till ett bra pris på nätet. Kom ihåg att vi på dackonline.se även erbjuder andra produkter. Du kan till exempel förbereda dig för vintern genom att köpa hem  vinterdäck och snökedjor genom oss. Vi erbjuder även snygga fälgar, perfekt när du vill uppgradera bilens utseende.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard