Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus x
Logga ut

08 - 52 50 06 0808 - 52 50 06 08

Pneus Accelera

Accelera

Accelera däck är hållbara däck för alla årstider

Är däcken på din bil gamla eller slita? Eller greppar inte däcken så bra som du vill? Oavsett vad är det viktigt att du inte kör runt på slitna däck som kan leda till olyckor. Däcken är en slitvara och något du behöver byta ut med tiden, så se därför till att köpa sommardäck och vinterdäck som håller bra. Beställ Accelera däck från oss på dackonline.se så vet du att du får däcken till ett pris bra och med en hög kvalitet. Oavsett om du behöver nya vinterdäck, sommardäck eller helårsdäck kommer du att hitta det du behöver här. Genom ett flertal Accelera däck test har det visat sig att de här däcken klarar väglaget året runt. Vare sig du kör på asfalt eller grus fungerar kan du räkna med att däcken tar dig dit du vill.

Köp billiga Accelera däck hos Europas största däckbutik

Se till att du har en bil som är lätt och säker att köra. Ett steg i denna riktning är att inte använda slitna däck och att byta dem mot nya, som har ett bra grepp oavsett underlaget. Här på dackonline.se erbjuder vid dig över 25000 olika däckprofiler bland över 100 olika däckmärken. Oavsett vilken bil du kör och oavsett vilken årstid det är, hittar du däcken här. Genom att erbjuda dig fri frakt och snabba leveranser, kommer du snart att vara körklar med nya däck från oss.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

 

dackonline.se
Lägg märke till 4.79/5 - 18581 Kundernas värdering

Snabb frakt och bra priser, har gått bra varje gång! Dennis B., Björklinge mer info

Däck News

Goodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitetGoodyear inleder samarbete med UFODRIVE, en pionjär inom elektrisk mobilitet
Goodyear Tire & Rubber Company har tillkännagivit ett strategiskt samarbete med UFODRIVE, ett heldigitalt, ...

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.

Många betalningsmöjligheter:

 

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard