Däck sökning

Däcktyp

Däckstorlek

/

Hastighetsindex

Priskategori

Märke

Sök enligt registreringsnummer

Mata in ditt registreringsnummer.
Vi hittar då rätt däck till ditt fordon.

:Däckonline rabattkod

Om du vill köpa nya däck - och du vill spara pengar - då bör Internet vara det första du besöker. Det är emellertid viktigt att du tidsanpassar din sökning så du börjar den innan en ny säsong: två veckor innan påsk eller början av oktober är perfekta tidpunkter för att beställa dina däck online. Om du gör detta kommer du att ha möjlighet att byta dina däck omgående om varma eller kalla temperaturer plötsligt ställer extra krav på ditt fordon. Besök dackonline.se under däckbytarsäsongen och upptäck de tidiga rabattkampanjerna i vår online-shop. Se till att hålla koll på aktuella kampanjer på vår hemsida! Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om det senaste i våra rabattkampanjer och specialerbjudanden. Vi lagerför fler än 100 olika däckmärken i alla priskategorier. När du köper två eller fler däck skickar vi till och med dem utan extra kostnad!

Spara pengar på däck med en kupongkod

Försäkra dig om en bra rabatt nu genom att beställa billiga däck eller kompletta hjul på dackonline.se. A Dackonline kupong ger dig tillgång till bra erbjudanden när du köper däck online: Skriv in information från en kupong eller Dackonline rabattkod under processen för att få en automatisk reducering av inköpspriset.Skjut inte upp beställningen av nya däck tills mönsterdjupet har sjunkit till lagens krävda minsta djup på 1,6 mm - utan planera framåt istället. Istället för att ta genvägar genom att spara in på fel saker, ta en Dackonline kupong och se hur mycket du kan spara. Däck som är slitna eller felaktiga för årstiden är inte bara en säkerhetsrisk - de är inte heller tillåtna. Minimera risken för en olycka och beställ nya däck i din online-shop nu. Det tar bara några minuter och processen kunde inte vara lättare. Ha ditt fordons registreringsbevis till hands för att göra det ännu lättare. Det innerhåller all information du behöver för att köpa rätt sorts däck eller kompletta hjul. Du kan också få din beställning levererad till en av våra monteringsstationer, som finns på olika platser i landet. Där kommer du att spara både tid och pengar genom att du får dina däck bytta på din bil åt dig.

Vi monterar dina däck
Välj en av våra
monteringspartners
i ditt närområde
Våra oslagbara priser:
Personbil- nya sommardäck
från 300 SEK
,
t.ex. 155/70R12T från 300 SEK
eller 195/50R15V från 386 SEK

Personbil- nya vinterdäck
från 323 SEK
,
t.ex. 175/70R13T från 323 SEK
eller 195/65R15T från 474 SEK
Däck News
Goodyear gör körningen tystare med SoundComfort för sommardäckGoodyear gör körningen tystare med SoundComfort för sommardäck
mer info
Många betalningsmöjligheter:
  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard
Snabb och bekväm service:
  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.
Riskfritt köp:
  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt

© 1999-2017 by Delticom / dackonline.se 26.03.2017 06:20

RDSECW1217