Punkteringsfritt däck

Däcktyp:

Däckstorlek:

/

Hastighetsindex:

Priskategori:

Märke:

Sök enligt registreringsnummer

Mata in ditt registreringsnummer.
Vi hittar då rätt däck till ditt fordon.

:Punkteringsfria däck – en extra säkerhet

Att behöva stanna på sidan av en väg på grund av punktering är varken kul eller säkert under en bilresa. Så kallade “run-flat” däck, eller punkteringsfria däck är en exceptionell teknologi som tillåter dig att köra en viss sträcka med reducerad fart efter att du råkat ut för en punktering eller liknande händelse som minskar eller helt tar bort lufttrycket i däcket.

Punkteringsfria däck har blivit mycket mer populära och lättare att få tag på under de senaste åren.I början när de tillverkades fanns de bara för professionella racingbilar.Men idag är detta däck nästan lika vanligt som standarddäcken du hittar i varje butik.

Om du skulle råka ut för en punktering när du kör är däcket tillverkat för att kunna köra runt en 80km längre sträcka efter händelsen. Under denna period kan du ta ett djupt andetag för att undvika förhastade beslut under den panik som ofta kan uppkomma vid en oväntad punktering. Med hjälp av detta trygga däck kommer du inte att förlora kontroll över bilden och kan ta det lugnt fram till närmaste bensinmack eller sakta och säkert stanna vid nästa rastplats för att byta däcket.

mer info ...

Köp Punkteringsfria däck

Så man kan enkelt säga att i grunden är det punkteringsfria däcket ett smidigt och säkert sätt att hantera en stressfull situation som är vanligt att råka ut för ute på vägarna.Risken för en livshotande olycka eller farliga effekter av en explosion vid följd av en punktering kan starkt minimeras genom att köpa run-flat däck.

Tänk på att inte blanda ett punkteringsfritt däck med däck som inte har denna teknik (standarddäck), om det inte är en nödsituation och under en begränsad tid.I ett sådant fall,bör standarddäcket ersättas så fort som möjligt.

Hos Däckonline har vi ett stort sortiment online du kan välja bland. Beställ direkt från din dator och inom några dagar har du ett par nya punkteringsfria däck från däckonline.se. [X]

Vi monterar dina däck
Välj en av våra
monteringspartners
i ditt närområde

3% Rabatt*

På bildäck och kompletta hjul


Din rabattkod: rtmMJeNX8A

Bara kopiera rabattkoden och lösa in i det tredje steget.

* Rabatten gäller endast de dagliga uppdaterade priserna endast för bildäck och kompletta hjul , rabatt kan inte kombineras med andra rabatter , giltigt till 2015/03/29

2

Våra oslagbara priser:
Personbil- nya sommardäck
från 296 SEK
,
t.ex. 155/70R13T från 296 SEK
eller 195/65R15V från 421 SEK

Personbil- nya vinterdäck
från 317 SEK
,
t.ex. 145/70R13T från 317 SEK
eller 195/65R15T från 439 SEK
Däck News
Ny undersökning: Färre olyckor med dubbdäckNy undersökning: Färre olyckor med dubbdäck
En ny finsk undersökning visar att majoriteten av bilarna, inblandade i trafikolyckor med dödlig utgång ... mer info
Riskfritt köp:
  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt
Jätteurval och toppkvalitet:
  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.

© 1999-2015 by Delticom / dackonline.se 27.03.2015 12:20